Verzenden

Wanneer er op een doordeweekse dag voor 16:00 besteld wordt zal de bestelling de zelfde (werk)dag GRATIS verzonden worden. Bij een normale dienstregeling van PostNL zal de bestelling in principe de volgende dag geleverd worden. Soms doet PostNL er iets langer over dan de gewoonlijke 1-2 bezorgdagen, bijvoorbeeld door slechte weersomstandigheden, de feestdagen of andere vertragingen.

Bezorging van PostNL
Wij verzenden alle bestellingen via PostNL. Je hoeft er in de meeste gevallen niet voor thuis te blijven, want jouw bestelling komt door de brievenbus op jouw deurmat te liggen. Wil je je bestelling kunnen volgen? Dan kun je tijdens het afrekenproces kiezen voor verzenden met 'Track & Trace'. Wij zullen het pakket dan als brievenbuspakket versturen, het voordeel hiervan is dat je niet thuis hoeft te blijven maar je het pakket wel kunt volgen aan de hand van een trackingcode. Hier zitten dan wel eigen kosten van €4,95 aan verbonden wanneer er gekozen zal worden voor deze optie.

Verzendkosten België 

Bij bestellingen onder de €50,00 wordt er €9,25 verzendkosten berekend. Bij bestellingen vanaf €50,00 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Retourneren

Verkeerd product ontvangen?
Dat is vervelend, natuurlijk onze excuses hiervoor. Je kunt dit aangeven door een email te sturen naar info@10watches.nl zodat we dit direct voor je in kunnen oplossen.

Wil je je bestelling retourneren?

Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met jouw bestelling. Je kunt jouw bestelling binnen 30 dagen na herroeping melden. Hierna heb je ook nog 14 dagen om je product terug te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag, via de door jouw gekozen betaalmethode retour gestort. Let op: artikelen die retour gezonden worden dienen in nieuwstaat bij ons binnen te komen in de originele verpakking zonder gebruiksschade of beschadigingen. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en niet verwerkt.

Na ontvangst van je retourzending wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort op de (bank)rekening / creditcard welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling.

10watches wil graag de producten voor een zo scherp mogelijke prijs aanbieden. Helaas kunnen wij hier door niet ook de retourkosten van je retour naar 10watches vergoeden. Wij hopen op je begrip.

Artikelen kunnen retour gezonden worden naar het onderstaande adres onder vermelding van je naam, bestelnummer & reden van retour:

  • 10watches.nl
  • Nijverheidsweg 128d
  • 4879AZ Etten-Leur
  • Nederland

Nieuwsbrief📫

Schrijf je in en ontvang leuke deals/aanbiedingen!